Απίστευτες σκηνές βίας στην Αγγλία για ένα ζευγάρι παπούτσια (vid)

February 12, 2023
Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας αγοραστής έπεσε αναίσθητος μετά από βίαια επεισόδια που ξέσπασαν έξω από κατάστημα με αθλητικά είδη στο Μάντσεστερ.

Τα πνεύματα άναψαν στην ουρά έξω από ένα μαγαζί με αθλητικά είδη στην Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ, οι πελάτες περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας ενός συγκεκριμένου ζευγαριού παπουτσιών.


Διαφ.

Οι πελάτες βρίσκονταν στην ουρά πολύ πριν από το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί του Σαββάτου (11/02) σε μια προσπάθεια να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν τα περιζήτητα αθλητικά παπούτσια, ανέφερε η Manchester Evening News.

Πολλοί είχαν προσέλθει το προηγούμενο βράδυ για να κλείσουν θέση στην ουρά και το προσωπικό είχε μοιράσει εισιτήρια για να επιβεβαιώσει τη θέση τους στην ουρά.

Μόλις όμως περισσότεροι άνθρωποι μπήκαν στην ουρά, φαίνεται ότι ξέσπασε καυγάς. Το βίντεο δείχνει ένα πλήθος να συγκεντρώνεται έξω από το κατάστημα, ενώ ακούγονται βρισιές.

Ένας άνδρας που φοράει μπλε μπλούζα καταδιώκεται από άλλους πριν πέσει στο έδαφος. Φαίνεται ότι στο βίντεο τον κλωτσούν στο κεφάλι και ο άνδρας έπεσε αναίσθητος.

Το Manchester Evening News ενημερώθηκε ότι η επίθεση δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: