Στο «πόδι» όλη η γειτονιά από τα ουρλιαχτά: Μπήκε σπίτι και είδε την γυναίκα του με κομμένες φλέβες, την πρόλαβε στο τσακ

February 14, 2023

Στο «πόδι» όλη η γειτονιά από τα ουρλιαχτά: Μπήκε σπίτι και είδε την γυναίκα του με κομμένες φλέβες, την πρόλαβε στο τσακ


Διαφ.

Μία 56χρονη στα Χανιά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, χθες, Δευτέρα, το απόγευμα, αλλά ευτυχώς την έσωσε ο σύζυγός της και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ.Η αλλοδαπή γυναίκα, ουκρανικής καταγωγής, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Ο σύζυγός της δεν έχασε χρόνο. Πήρε το αιχμηρό αντικείμενο από τα χέρια της γυναίκας του και αφού την ακινητοποίησε, κάλεσε άμεσα σε βοήθεια τους διασώστες του ΕΚΑΒ και ευτυχώς δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Οι διασώστες έτρεξαν στο σπίτι σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά και η γυναίκα διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Διερευνώνται οι λόγοι που οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας την 56χρονη

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει η 56χρονη.

Φωτό αρχείου 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: