Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου: Σκύλος φέρνει ψωμί στον ιδιοκτήτη του θαμμένο στα ερείπια στην Τουρκία

February 14, 2023

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου: Σκύλος φέρνει ψωμί στον ιδιοκτήτη του θαμμένο στα ερείπια στην Τουρκία


Διαφ.

Σκύλος φέρνει ψωμί στον ιδιοκτήτη του θαμμένο στα ερείπια στην Τουρκία

  

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα έγινε viral με τον σκυλάκο να τρέχει προς το αφεντικό του για βοήθεια.

Η συγκινητική στιγμή

Τα σκυλιά δείχνουν την πίστη τους ανά πάσα στιγμή και μετά τον πρόσφατο σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία , ήταν οι πρώτοι που έδωσαν αυτό το παράδειγμα. Τώρα η περίπτωση ενός σκύλου που φέρνει ψωμί στον ιδιοκτήτη του παγιδευμένο στα ερείπια του σπιτιού του προκαλεί μεγάλη αναταραχή στους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι έχουν γνωρίσει πολλές παρόμοιες ιστορίες μετά τον τρομερό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ .

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό στο Twitter @Hispanatolia , όπου το σκυλάκι φαίνεται να ανησυχεί για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν είναι γνωστό αν ζει ή όχι. Το συμβάν σημειώθηκε σε μια πόλη στο Καχραμανμαράς , το επίκεντρο του σεισμού στην Τουρκία , όπου ο σκύλος παρατηρήθηκε με το κομμάτι ψωμί στο
στόμα, να αναζητά τον ιδιοκτήτη του για να του το δώσει ανάμεσα στα ερείπια.Ο σεισμός δεν κατέστρεψε μόνο τους επιζώντες και μια ολόκληρη κοινότητα, καθώς έχουν καταγραφεί πολλά αδέσποτα ζώα που έχουν τραυματιστεί ή κάποια που έμειναν χωρίς τους ιδιοκτήτες τους. Σε αυτή την περίπτωση, τα ίδια σχόλια στο βίντεο ανέφεραν ότι ο σκύλος που έφερε ψωμί στον ιδιοκτήτη του παγιδευμένο στα ερείπια αναζητούσε πράγματι τους ήδη νεκρούς φροντιστές του.

Το τρομακτικό σκηνικό στην Τουρκια

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 36.000 θάνατοι από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία, αριθμός που αλλάζει με τον αριθμό των θυμάτων που καταγράφονται μέρα με τη μέρα. Στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν υπάρχει κανένα γνωστό γεγονός τόσο συντριπτικό όσο αυτός ο σεισμός που σημειώθηκε
στις 6 Φεβρουαρίου , και παρόλο που έκτοτε έχει δει το θάρρος των σκύλων διάσωσης που εντοπίζουν πτώματα , υπάρχουν ιστορίες όπως αυτή που σκίζουν την καρδιά.Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτό το σκυλάκι, ανησυχώντας για τον ιδιοκτήτη του, θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται, αφού η προσοχή αυτή τη στιγμή είναι στραμμένη στη διάσωση των θυμάτων.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter έχει 61,6 χιλιάδες προβολές και χιλιάδες σχόλια από χρήστες που κατέληξαν να συγκινηθούν πολύ από αυτή τη μασκότ. “Είναι αξιολάτρευτοι, έχουν μια καρδιά γεμάτη αγάπη και έχουν απέραντη πίστη”, “Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τους κακομεταχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο.Δεν το αξίζουν, είναι άγγελοι”, “Πίστη και άνευ όρων αγάπη πέρα από το θάνατο », «Και αν νιώθει ότι κάποιος είναι ακόμα ζωντανός κάτω από τα ερείπια;», ήταν κάποιες απόψεις κάτω από το βίντεο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: