Χωρίς προσθετικά & τρέσες: Η μία και μοναδική φορά που η Καινούργιου έδειξε τα φυσικά της μαλλιά & αποθεώθηκε

February 14, 2023

Χωρίς προσθετικά & τρέσες: Η μία και μοναδική φορά που η Καινούργιου έδειξε τα φυσικά της μαλλιά & αποθεώθηκε


Διαφ.

Άλλος άνθρωπος μοιάζει η Κατερίνα Καινούργιου με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία τα έχει αποκαλύψει για μία φορά.



Η αλήθεια είναι πως όταν βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας, όταν κάνεις παρουσίαση ή show σε ένα stage χρειάζεται να έχεις άρτια εμφάνιση. Αυτό το ξέρουν καλά οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες σε κάθε look τους προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Και μέσα σε αυτές τις λεπτομέρειες είναι και τα μαλλιά.

Για να «γράψουν», λοιπόν, ωραία στον φακό της τηλεόρασης και για να μπορούν οι celebrities να κάνουν εντυπωσιακά χτενίσματα, είναι αναγκαίος ο όγκος. Κάτι που όλα τα κορίτσια δεν έχουν. Και είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούμε όλοι να τα έχουμε όλα, άλλωστε.

Αυτό σημαίνει ότι celebrities, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα και η Ζέτα Μακρυπούλια μάς έχουν «συνηθίσει» σε πλούσια μαλλιά και σπάνια τις βλέπουμε με τα φυσικά τους. Οι ίδιες, συνήθως, ανεβάζουν στα social media τις πιο επαγγελματικές φωτογραφίες από το stage και το τηλεοπτικό πλατό. Έχει τύχει, ωστόσο, να ανεβάσουν στο Instagram και πολύ σπάνιες λήψεις όπου δείχνουν το πραγματικό τους μήκος, χωρίς κανέναν δισταγμό. Αλήθεια, εσύ τις θυμάσαι;

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεσαίου μήκους μαλλιά

μαλλιά

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι λατρεύει το μακρύ μήκος και δεν μπορεί χωρίς αυτό. Ακόμα και το 2018 που πήρε την απόφαση να τα κόψει καρέ φαίνεται να ζορίστηκε και γρήγορα έβαλε και πάλι τις τρέσες και τα extensions.

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά που βλέπεις στις παραπάνω 2 φωτογραφίες είναι τα πραγματικά μαλλιά της παρουσιάστριας του ALPHA. Μαλλιά στο ύψος του στέρνου με ελαφρύ φιλάρισμα.

Το καρέ της Τάμτα

Η Τάμτα πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον περούκες. Την έχουμε δει, λοιπόν, με κόκκινα και μαύρα μαλλιά, με μαλλιά πλεξούδες και ράστα, με ολόισια και μπούκλες. Πώς είναι, όμως, τα φυσικά μαλλιά της; Όπως τη βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία.

μαλλιά

Η τραγουδίστρια έχει ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα, ενώ το μήκος τους είναι καρέ, φτάνει δηλαδή μέχρι τους ώμους.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει φιλαριστό καρέ

Αυτά που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι τα πραγματικά μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα. Μπορεί στις φωτογραφίες, on stage και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις να τη βλέπεις με αρκετά μακριά μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα πρόσθετων μαλλιών.

Η νέα πια μανούλα τα κρατάει μέχρι τους ώμους, με έντονο φιλάρισμα και πλαϊνές αφέλειες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συμμετρικό καρέ

Σε παλαιότερες διακοπές της στις Κυκλάδες, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αποκαλύψει το πραγματικό μήκος των μαλλιών της. Και ποιο είναι αυτό; Ένα κοντό, συμμετρικό καρέ.

μαλλιά

Θυμήσου παρακάτω πώς είναι οι Ελληνίδες celebrities φορώντας τρέσες και extensions. Εσύ πώς τις προτιμάς;

μαλλιά

μαλλιά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: