“Πόσο καψούρης είστε;”: Δημοσιογράφος έκανε.. επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη & πήρε “πληρωμένη” απάντηση

February 14, 2023

“Πόσο καψούρης είστε;”: Δημοσιογράφος έκανε.. επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη & πήρε “πληρωμένη” απάντηση


Διαφ.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Κοζάνη, δέχθηκε ερώτηση από το τοπικό μέσο «Ράδιο Καψούρα» της Πτολεμαΐδας, για τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


«Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, εκπροσωπώντας το ‘Ράδιο Καψούρα’, θα ήθελα να σας ρωτήσω ‘πόσο καψούρης είστε εσείς;’», ρώτησε τον πρωθυπουργό ο δημοσιογράφος.

Εκείνος ξαφνιάστηκε αρχικά και γελώντας απάντησε: «Επιτέλους μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου στην Δυτική Μακεδονία, οπότε νομίζω ότι από αυτά μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Να πω χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους σήμερα και να πω κι εγώ το κλισέ ότι οι ερωτευμένοι δε γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς δεν θα υπήρχε και Ράδιο Καψούρα, έτσι δεν είναι; Αλλιώς θα κάνατε εκπομπή μόνο μια φορά τον χρόνο. Έτσι δεν είναι;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: