Μεσίστιες οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο: Σε σοκ οι συμφοιτητές της 22χρονης Ελευθερίας, θρήνος για τη νεαρή σπουδάστρια

February 15, 2023

Μεσίστιες οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο: Σε σοκ οι συμφοιτητές της 22χρονης Ελευθερίας, θρήνος για τη νεαρή σπουδάστρια


Διαφ.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τον αιφνίδιο χαμό της 22χρονης σπουδάστριας, Ελευθερίας Αντωνιάδη.Η άτυχη κοπέλα ήταν πρωτοετής φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Ελευθερία αποφοίτησε το 2021 από το University of Essex, στην Αγγλία με πτυχίο Νομικής (Law LLB, degree classification: Class II, Division 1) και, όπως έγραψε στο βιογραφικό της, έκανε αίτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου επειδή αναζητούσε μία καριέρα εκτός της νομικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο, η Ελευθερία ήταν ευχάριστη, ομιλητική και κοινωνική, με ιδιαίτερη προθυμία να βοηθάει τους άλλους. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και το πάθος της για μια νέα σταδιοδρομία στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού. Θα είναι πολύ δύσκολο για όλο το διδακτικό προσωπικό αλλά και τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριές της να ξαναμπούν στην αίθουσα διδασκαλίας χωρίς να βρίσκεται η Ελευθερία ανάμεσά τους.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και τους φίλους της τα βαθύτατα συλλυπητήριά του. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες σήμερα σε ένδειξη πένθους. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 11:00 π.μ. την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:15 π.μ. στον χώρο του Ναού.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: