Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Καρβέλας με πήρε και με έβριζε κι εγώ ήμουν στη Συγγρού με ψηλοτάκουνα, ντυμένος Ντενίση»

February 15, 2023

Γιώργος Θεοφάνους: «Ο Καρβέλας με πήρε και με έβριζε κι εγώ ήμουν στη Συγγρού με ψηλοτάκουνα, ντυμένος Ντενίση»


Διαφ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στο «Έλεος!», χθες, Τρίτη, το βράδυ και μίλησε στον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια για την προσωπική του ζωή, την πορεία του στη μουσική και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως αυτή με τον Νίκο Καρβέλα.Ειδικότερα, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε ο συνθέτης με τον πρώην άντρα της, Νίκο Καρβέλα.

Η αστεία ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους με τον Νίκο Καρβέλα

Επί του θέματος, ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράμμισε «με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους ντυμένος Μιμή Ντενίση

Και συμπληρώνει «την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Καρβέλας ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».

Η Αννίτα Πάνια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πήρε τον Νίκο Καρβέλα τηλέφωνο, ο οποίος το σήκωσε και έμαθε για πρώτη φορά την ιστορία με τον Θεοφάνους ντυμένο Μιμή Ντενίση και άρχισε να γελάει, επισημαίνοντας «δεν θυμάμαι ότι τον έβριζα…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: