Κάρμεν Ρουγγέρη: «Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει, αυτό που μου βρήκαν, το πρόλαβα»

February 15, 2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει, αυτό που μου βρήκαν, το πρόλαβα»


Διαφ.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε για τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.



Πως διαχειρίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη την περιπέτεια με την υγεία της

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βιώσατε, η οποία σας έκανε να αναθεωρήσετε όσα είχατε για δεδομένα; Είχατε μιλήσει και για την περιπέτεια της υγείας σας.

Ευτυχώς εγώ είμαι της προληπτικής ιατρικής. Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα. Θα μπορούσε να ήταν επιθετικό, όμως, δεν ήταν. Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει. Γενικά είναι όμορφο να βλέπεις πάντα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όταν έγινε αυτό είχα περάσει ήδη πάρα πολλά χρόνια ευτυχισμένη και υγιής. Υπάρχουν πολλοί συμμαθητές μου που έχουν πεθάνει, υπάρχουν και μικρότεροι άνθρωποι που έχουν πεθάνει, όποτε θέλω να σου πω ότι εδώ που έφτασα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη.

Ουσιαστικές φιλίες κάνατε στο θέατρο;

Εγώ πάντοτε θεωρώ όλο τον κόσμο φίλο μου. Έχω δει και στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση που κάνουν, για λίγο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και μετά χανόμαστε. Η ζωή τα φέρνει έτσι και με την επόμενη δουλειά κάνουμε άλλους φίλους. Η φιλία θέλει χρόνο. Ο κόσμος που μου μιλάει στο δρόμο είναι φίλοι μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: