Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει μεγάλο κακό ένα βράδυ»

February 16, 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει μεγάλο κακό ένα βράδυ»


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα χάπια αδυνατίσματος που λάμβανε μια περίοδο και το περιστατικό βίας με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου.



«Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρνα… Ήμουν άλλος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: