Κι όμως: Αυτή η γυναίκα τράβηξε αυτό το βίντεο μέσα στο μετρό και μέσα σε λίγα λεπτά την ήξερε όλο το ίντερνετ

February 16, 2023

Κι όμως: Αυτή η γυναίκα τράβηξε αυτό το βίντεο μέσα στο μετρό και μέσα σε λίγα λεπτά την ήξερε όλο το ίντερνετ


Διαφ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες βίντεο, που αναρτήθηκε από έναν άνδρα στη Νέα Υόρκη, συγκεντρώνοντας σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές και 200.000 likes και retweets.Ο Ben Yahr που μετακινούταν με το μετρό, μοιράστηκε το σύντομο βίντεο, που δείχνει μια νεαρή γυναίκα, την Jessica George να τακτοποιεί το κινητό της τηλέφωνο σε κενό κάθισμα, προτού σταθεί μπροστά του και να βγάζει φωτογραφίες σε αρκετές στάσεις, καθώς οι επιβάτες γύρω της την κοίταζαν με έκπληξη.

«Αυτή η γυναίκα που τα δίνει όλα στην κάμερα του κινητού της στο τρένο με έχει στείλει», γράφει ο Ben στη λεζάντα του δημοφιλούς βίντεο.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η ταυτότητα της επιβάτισσας αποκαλύφθηκε ότι είναι η Jessica, η οποία δημοσίευσε με χαρά τα αποτελέσματα της φωτογράφησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρούμενη από την απόκριση του κόσμου.

Στο βίντεο οι followers επαινούν τη στάση της Jessica που είναι ανέμελη, όπως γράφει ένα άτομο: «Το να έχεις την αυτοπεποίθηση να το κάνεις αυτό μπροστά στους άλλους είναι δυνατό. Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω.»

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Θα πέθαινα να είχα την ίδια αυτοπεποίθηση!»

Και κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι ο φωτισμός ήταν ιδανικός για μια φωτογράφηση.

Απαντώντας στη viral δημοσίευση του Ben, η Jessica μοιράστηκε τις φωτογραφίες που έβγαλε στο μετρό στο Twitter της και απάντησε: «Είμαι συγκλονισμένη από τα ευγενικά λόγια που όλοι εκφράζουν και θέλω απλά να πω ευχαριστώ σε όλους, ας μοιραστούμε αυτή τη θετική στάση και να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε ο ένας τον άλλον».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: