Βρήκε αυτό & τον ξεμπρόστιασε: “Κατάλαβα πως ο φίλος μου με απατά από τα σκουπίδια του. Νευρίασα με τα ψέματα”

February 17, 2023

Βρήκε αυτό & τον ξεμπρόστιασε: “Κατάλαβα πως ο φίλος μου με απατά από τα σκουπίδια του. Νευρίασα με τα ψέματα”


Διαφ.

Η ιστορία μίας γυναίκας έγινε viral στο TikTok, όταν αντιλήφθηκε την απιστία του συντρόφου της από τα σκουπίδια του.Η Bella Haraguchi, δημοσίευσε ένα video στη δημοφιλή πλατφόρμα στο οποίο παρουσίαζε τόσο το αποδεικτικό στοιχείο, όσο και τον διάλογο που είχε μετά μαζί με τον σύντροφό της μέσω γραπτών μηνυμάτων. Οι προβολές στο TikTok ξεπέρασαν μέσα σε λίγη ώρα τις πολλές χιλιάδες ενώ τα likes το ένα εκατομμύριο.

Το περιεχόμενο του viral βίντεο στο TikTok

Όπως ακούγεται να λέει η κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι μόνη της, όταν ο σύντροφός της πήγε στο γυμναστήριο. Καθώς τακτοποιούσε κάποια πράγματα στην κουζίνα, παρατήρησε κάτι παράξενο στα σκουπίδια. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν ένα clip για τα μαλλιά – το οποίο δεν ανήκε σε εκείνη.

Αφού βεβαιώθηκε για το τι έβλεπε, έστειλε μήνυμα στον φίλο της ρωτώντας τι συμβαίνει. Εκείνος, αντί να παραδεχθεί το λάθος του ή να πει την αλήθεια, προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να την κατηγορήσει για υπερβολική αντίδραση.

Της έγραψε πως το claw clip είναι δικό της και το πέταξε εκείνος, επειδή ακριβώς φοβόταν ότι θα είχε αυτή την αντίδραση. «Επειδή προσπαθείς πάντα να βρεις κάτι για να διαφωνήσουμε», έγραψε για την ακρίβεια. Ωστόσο, όταν τον ρώτησε για ποιον λόγο δεν πέταξε και τα υπόλοιπα πράγματά της, εκείνος απάντησε ότι πιθανότατα το clip ανήκει σε εκείνον.

@whatsguchi #greenscreen lmaoo i had to laugh #crazy #messytiktok #relationship ♬ yall are so pretty – jules (taylor’s version)

Σε δεύτερο video που δημοσίευσε η κοπέλα, ξανά στο TikTok, εξήγησε πως ο σύντροφός της έχει μακριά μαλλιά, γι’ αυτό και απάντησε έτσι, αλλά διευκρίνισε κιόλας τι ακριβώς συνέβη.

«Το clip ανήκε σε μία κοπέλα που έβγαινε με τον φίλο μου για λίγο πριν από εμένα», είπε και συνέχισε τονίζοντας πως είχε δει το clip στο σπίτι παλαιότερα, αλλά θέλησε να ρωτήσει γι’ αυτό όταν το βρήκε στα σκουπίδια. Η Bella θα μπορούσε να ζήσει με το γεγονός ότι υπήρχε στο σπίτι ένα αντικείμενο μιας άλλης κοπέλας, αλλά η προσπάθεια απόκρυψης την μπέρδεψε και την ενόχλησε πολύ.

«Στεναχωρήθηκα και νευρίασα με τα ψέματα. Δεν βγάζουν κανένα νόημα εξ αρχής. Δεν έχω θυμώσει επειδή υπήρχε άλλη κοπέλα, αυτό το ήξερα. Ήθελα να δω μέχρι πού θα το φτάσει. Και ναι, είπε πολλά ψέματα».

@whatsguchi Replying to @whatsguchi ♬ original sound – ♡✧︎⁎︎.bella.⁎︎✧︎♡

Η σχέση συνεχίζεται

Παρά την αναστάτωση και τα ψέματα η Bella συνεχίζει να είναι σε σχέση με αυτόν τον άντρα, με τους ακολούθους της και στα δύο βίντεο να κατακρίνουν τη συμπεριφορά του αγοριού.

«Ο τρόπος που προσπάθησε να το γυρίσει όλο πάνω σου, δείχνει πολλά. Φύγε τώρα» έγραψε ένας με έναν άλλο να σημειώνει: «Ακόμα κι αν έλεγε την αλήθεια, πρέπει να μάθει να επικοινωνεί σωστά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: