Με ένα μπουκάλι & 2 τριαντάφυλλα στο χέρι: Σούσουρο με τη φωτο της συντρόφου του Sin Boy μετά τις φήμες θανάτου

February 17, 2023

Με ένα μπουκάλι & 2 τριαντάφυλλα στο χέρι: Σούσουρο με τη φωτο της συντρόφου του Sin Boy μετά τις φήμες θανάτου


Διαφ.

Σούσουρο έχει προκαλέσει μία είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο, η οποία θέλει τον τράπερ Sin Boy νεκρό.Την ίδια ώρα, αρκετοί στα social media, αρνούνται να πιστέψουν την παραπάνω είδηση, θεωρώντας πως πρόκειται για άλλο ένα κόλπο του τράπερ προκειμένου να απασχολήσει το διαδίκτυο.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination», ανέφερε η ανάρτηση που ανέβηκε στο προφίλ του στο instagram, δείχνοντας έτσι πως κάποιος άλλος χειρίζεται πλέον τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ωστόσο και κάτω από αυτή την ανάρτηση, όσοι ακολουθούν χρόνια τον Sin Boy στα social media, αρνούνται να πιστέψουν την είδηση ότι ο τράπερ βρέθηκε νεκρός.

Το μυστήριο μάλιστα συνεχίζεται και από τον λογαριασμό της συντρόφου του. Η Rina, η σύντροφός του, δημοσίευσε φωτογραφίες να πίνει από το μπουκάλι, έχοντας μαζί της δύο κόκκινα τριαντάφυλλα, γράφοντας τον αριθμό «14» κάτω από την ανάρτησή της.
Δες τις παρακάτω φωτογραφίες με την σύντροφο του τράπερ:

Sin BoySin Boy


Πηγή

Διαβάστε επίσης: