“Τι λάθος κάνω;”: “Παντόφλα” για τον Χανταμπάκη, το μήνυμα της συζύγου του δεν ήταν αυτό που περίμενε

February 17, 2023

“Τι λάθος κάνω;”: “Παντόφλα” για τον Χανταμπάκη, το μήνυμα της συζύγου του δεν ήταν αυτό που περίμενε


Διαφ.

Με έπαθλο επικοινωνίας ανταμείφθηκαν οι Διάσημοι στο Survivor All Star και πήραν δυνάμεις για το αποψινό συμβούλιο του νησιού.



Ωστόσο, ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν μπορούσε να κλείσει μάτι μετά το μήνυμα της γυναίκας του που του έγραφε πως έχει βάλει μία φωτογραφία με το ίδιο στον τοίχο και του πετάει βελάκια.

Αυτό το μήνυμα προβλημάτισε τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής αποκάλυψε πως την απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor All Star την πήρε μαζί με την γυναίκα του και δεν καταλαβαίνει αν έχει φταίξει κάπου.
«Ότι και να κάνω φταίω… δεν έρχομαι στο survivor φταίω, έρχομαι στο survivor φταίω αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; να πω ότι είπα φεύγω πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο; Τι να πω Χριστέ μου δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος αποφασίσαμε να έρθω μου είπε να είμαι δυνατός μου έδωσε μία τσάντα με δύο ρούχα και μου λέει φύγε εχθές μου γράφει ότι έχω μία φωτογραφία σου και πετάω βελάκια τι καταλαβαίνετε εσείς;» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: