Το είδαμε κι αυτό σε ορκωμοσία: Φοιτήτρια πήρε το πτυχίο της, έβγαλε λόγο κι ευχαρίστησε την.. Άννα Βίσση

April 29, 2024

Το είδαμε κι αυτό σε ορκωμοσία: Φοιτήτρια πήρε το πτυχίο της, έβγαλε λόγο κι ευχαρίστησε την.. Άννα Βίσση


Διαφ.

Στην τελετή αποφοίτησής της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μία νέα απόφοιτη έκανε ιδιαίτερη μνεία σε μια από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Άννα Βίσση.

Η νεαρή κοπέλα, κρατώντας το πτυχίο της, ανέβηκε στο βήμα και στο πλαίσιο της ομιλίας της, ευχαρίστησε την Άννα Βίσση για την έμπνευση και τη στήριξη που της προσέφερε μέσω της καριέρας και της μουσικής της.

Τα όσα ανέφερε για στην τελετή αποφοίτησής της:

«Καλή σταδιοδρομία σε όλους μας και να πω ότι ευχαριστώ και την Άννα Βίσση» είπε χαρακτηριστικά ενώ στη λεζάντα του ποστ της έγραψε:

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά».

Ακολουθεί το βίντεο της αποφοίτησης:

@evelynamark Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά! ???????????????? #annavissiofficial @annavissiofficial #fannatics #vissi #hotelermou #mpesfypgamw #tiktokgreece #fyp #fy #graduation #harokopio #orkomosia #πτυχιο #uni ♬ original sound – הדר ערוסי

«Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω»: Με το μέρος του Καρβέλα και η Άννα Βίσση μετά την Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Voice», για τη Eurovision και για τον Νίκο Καρβέλα.

Στην Άννα Βίσση αρέσουν τα τραγούδια Ελλάδας και Κύπρου για τη Eurovision

Για τη Eurovision, η τραγουδίστρια επεσήμανε «μ’ αρέσουν και τα 2 τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση επεσήμανε «τι να τον δω; Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».

Η άρνηση της Άννας Βίσση να συμμετέχει στο «Voice»

Όσον αφορά το αν είχε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Voice», η τραγουδίστρια σημείωσε «όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελειώσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: