“Μακάρι να την είχες γνωρίσει”: Φουλ ερωτευμένος ο γιος του Αντρέα Μπάρκουλη, στέλνει μήνυμα στον πατέρα του

April 29, 2024

“Μακάρι να την είχες γνωρίσει”: Φουλ ερωτευμένος ο γιος του Αντρέα Μπάρκουλη, στέλνει μήνυμα στον πατέρα του


Διαφ.

Ο Νίκος Μπάρκουλης γιος του θρυλικού Αντρέα Μπάρκουλη, έχει ερωτευτεί ξανά και δεν διστάζει να μοιραστεί αυτή την ευτυχία με το κοινό του. Σε μια περίοδο ακμής στην προσωπική του ζωή, ο Μπάρκουλης έκανε την αποκάλυψη αυτή μέσω μιας ξεχωριστής δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη:

Η ανάρτηση περιλαμβάνει μια γλυκιά φωτογραφία του με τη νέα του σύντροφο, αλλά και μία συγκινητική εικόνα του πατέρα του, του αείμνηστου Αντρέα Μπάρκουλη. Μάλιστα, συνόδευσε την εικόνα με ένα συγκινητικό μήνυμα, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του και εκφράζοντας τα συναισθήματά του με τρόπο που άγγιξε το κοινό του.

Συγκεκριμένα, γράφει στην εικόνα που ανέβασε με τη σύντροφό του: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει…», απευθυνόμενος στον αξέχαστο ηθοποιό. Στη συνέχεια ακολούθησε η «απάντηση» που θα του έδινε ο Αντρέας Μπάρκουλης: «Να τη γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»!

Δείτε τις συγκινητικές εικόνες παρακάτω:

«Ξεκινούν να με συγκρίνουν με έναν θρύλο, το είδωλό σου, είναι δύσκολο να βλέπεις τον Μπάρκουλη στην τηλεόραση, τον ωραίο δίπλα στην Βουγιουκλάκη και την Καρέζη και μετά να τον βλέπω δίπλα μου αδύναμο και άρρωστο», είχε πει πέρσι ο Νίκος για τον πατέρα του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε άλλη συνέντευξη ο Νίκος, είχε πει για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Αντρέα Μπάρκουλη: «Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του.»

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη με τη μητέρα του:

«Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρκουλης: «Πάτε καλά; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

Πρόσφατα ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, μοιράστηκε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ότι εργάζεται ως οδηγός ταξί, λαμβάνοντας από τους διαδικτυακούς του φίλους δεκάδες σχόλια για την εργατικότητα του και άλλα κολακευτικά.

Ο ίδιος όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από ανάρτησή του στο Instagram πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να του λένε «μπράβο» καθώς κάνει αυτό που κάνουν και πολλά ακόμη παιδιά στην ηλικία του.

«Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν, εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα; Τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ενώ σε μια δεύτερη ανάρτησή του, έγραψε «Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: