Είναι πάμπλουτος, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα του πεθερού της Μενεγάκη, Δημήτρη Παντζόπουλου

April 29, 2024

Είναι πάμπλουτος, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα του πεθερού της Μενεγάκη, Δημήτρη Παντζόπουλου


Διαφ.

Γιατί μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος , πατέρας του Ματέο Παντζόπουλου έχει ιδιόκτητη εταιρεία με γεωργικά προϊόντα , η μητέρα του Ματέο είναι κόρη βιομήχανου και πιο συγκεκριμένα του Ελευθέριου Ματζίκα, ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της “Μίσκο” και της Μαρίνας Ντίσκου.

Όποιος γνωρίζει τον Ματέο Παντζόπουλο, τον περιγράφει ως έναν χαμηλών τόνων και ήρεμο άνθρωπο με αγάπη για τον τόπο του, που διαχειρίζεται μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχει αποκτήσει από κληρονομιά.

Η καταγωγή του είναι από τα Λιβάδεια στην Άνδρο. Έχει γεννηθεί το 1969 στο Λονδίνο,  μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στη σχολή Μωραΐτη, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του πήγε στη Ν. Υόρκη για μεταπτυχιακό.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, αγόρασε κτήμα στην Άνδρο και έλτιση “πράσινη” πρότυπη μονάδα ξενοδοχείου. Έζησε μεταξύ Αθήνας και Άνδρου έχοντας επικεντρωθεί στην επιχείρηση του, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με τη “Μίσκο”. Ο πατέρας του αποφεύγει τη δημοσιότητα, βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του αλλά δεν τον έχουν δει στα ΜΜΕ.

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λίλικα Μαντζίκα Παντζοπούλου δεν έχει πρόβλημα με την έκθεση της στη δημοσιότητα σε αντίθεση με τον σύζυγο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει τον πεθερό της και πιο παλιά είχε αναφερθεί σε  αυτόν μέσα από την εκπομπή της λέγοντας «αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα…», ενώ θυμάται πάντα και τη γιορτή των γενεθλίων του, δείχνοντας πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: