Καλομοίρα: “Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, έχουμε 3 παιδιά. Ένα πράγμα να προσέχουν οι γυναίκες”

April 29, 2024

Καλομοίρα: “Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, έχουμε 3 παιδιά. Ένα πράγμα να προσέχουν οι γυναίκες”


Διαφ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” με τον Τάσο Τρυφωνος στον Alpha Κύπρου, η Καλομοίρα μοιράστηκε ειλικρινά τα κίνητρα πίσω από την απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική, όπου έχει τις ρίζες της.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε πως αυτό απαιτούσε μεγάλο θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά τελικά βρήκε τη δύναμη με τη στήριξη των κοντινών της ανθρώπων, όπως ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και ο πατέρας της.

Καλομοίρα: Τα όσα ανέφερε

Όταν ρωτήθηκε για πιο προσωπικά θέματα και τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα παραδέχτηκε: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».

Περήφανη μαμά η Καλομοίρα: Πήγε στο σχολείο των παιδιών της & καμαρώνει δίπλα στα.. επιτεύγματά τους

Η Καλομοίρα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα τρία παιδιά της, για τα οποία είναι υπερήφανη και αποτελούν την πρώτη της προτεραιότητα.

Η τραγουδίστρια, αυτή την περίοδο, είναι στην Αμερική και μάλιστα, επισκέφθηκε το σχολείο των παιδιών της και έδειξε και όλα όσα έφτιαξαν οι μικροί της καλλιτέχνες, μη μπορώντας να κρύψει την περηφάνια της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε υπογραμμίσει για τα παιδιά της ότι “οι πρώτες μέρες όταν έγινα μαμά ήταν χάλια. Μέρες, μήνες. Είχα στεναχωρηθεί γιατί στη αρχή νόμιζα ότι θα δεθώ αμέσως με τα παιδιά κι έλεγα γιατί δεν δένομαι; Μου πήρε περίπου τέσσερις μήνες για να συνηθίσω”.

Περήφανη μαμά η Καλομοίρα

Η καθυστέρηση της Καλομοίρας να δεθεί με τα παιδιά της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: