Καμία σχέση με το κορίτσι που θυμάστε: Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου, νέα ζωή 12 χρόνια μετά “Στα καλύτερά μου”

April 29, 2024

Καμία σχέση με το κορίτσι που θυμάστε: Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου, νέα ζωή 12 χρόνια μετά “Στα καλύτερά μου”


Διαφ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε το πρώτο της εντυπωσιακό βήμα στον χώρο του θεάματος το 2006, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Με την ασύγκριτη ομορφιά της, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Από τη Δημοσιότητα στην Ψηφιακή Πλατφόρμα

Πέραν της εμφάνισής της σε ερωτικές ταινίες που προκάλεσαν σάλο και μεγάλη συζήτηση, η Τζούλια έχει μεταπηδήσει σε μια νέα φάση της καριέρας της. Σήμερα, η ίδια δημιουργεί και διανέμει περιεχόμενο σε γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα, προσφέροντας έτσι στο κοινό της την ευκαιρία να απολαύσει αποκλειστικό υλικό, όπως φωτογραφίες και βίντεο.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Οικονομική Ανεξαρτησία και Λάμψη

Η Τζούλια, μέσα από το πρόσφατο υλικό που ανάρτησε, έδειξε την οικονομική της επιτυχία και αυτοπεποίθηση. Φορώντας ένα μαύρο σορτς και κόκκινο παλτό, ποζάρει με χαρτονομίσματα των πεντακοσίων ευρώ, ενώ σε ένα βίντεο φαίνεται να οδηγεί μία Ferrari, εκφράζοντας τη χαρά της για την καλή της κατάσταση και δηλώνοντας πως βρίσκεται «στα καλύτερά της».

Ακολουθούν οι φωτογραφίες:

«Είναι ίδια εγώ»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας δείχνει για πρώτη φορά τη κούκλα κόρη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Πάρις, πριν από ένα χρόνο περίπου και από εκείνη τη μέρα είναι αχώριστες.

Μάλιστα, στην πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννα, το πρώην μοντέλο είχε υπογραμμίσει “Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 μήνες πέθανα) κανένας δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. Όλα μου”.

Πλέον, στα βίντεο που αναρτά στο TikTok η πρώην Μις Ελλάς, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή, πρωταγωνιστεί η κόρη της.

Η ομοιότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την κόρη της

Πρόσφατα, ανάρτησε ένα απόσπασμα, στο οποίο κρατάει στην αγκαλιά την κόρη της και τη φιλάει στο μέτωπο, επισημαίνοντας “Η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έχω γνωρίσει. Όταν τη βλέπω τρομάζω γιατί είμαστε ίδιες”.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αγκαλιά με την κόρη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αγκαλιά με την κόρη της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: