“Απρεπής & χυδαία συμπεριφορά”: “Κόλαφος” η Κατερίνα Λιόλιου, απαντά 1η φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη

April 29, 2024

“Απρεπής & χυδαία συμπεριφορά”: “Κόλαφος” η Κατερίνα Λιόλιου, απαντά 1η φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη


Διαφ.

Μετά την αναταραχή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα metoo κατά τη διάρκεια ενός live του J2US, η Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, καθώς αφορά ένα ζήτημα που την επηρεάζει άμεσα.

Το σχόλιο στις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη:

Το 2022, ο Ηλίας Ψινάκης, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X-Factor, βρέθηκε στα backstage του show, τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο. Σε μία από τις εκπομπές, ο Ψινάκης φέρεται να έκανε μια αμφιλεγόμενη “πλάκα” στη Λιόλιου, υποκρινόμενος ότι της κατεβάζει το σουτιέν ενώ ήταν πλάτη στην κάμερα.

Αντιδρώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Ψινάκη, η Λιόλιου μέσω ενός εκτενούς μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να διορθώσει τυχόν παρερμηνείες και να ξεκαθαρίσει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα βίωσε, επιδιώκοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια για το εν λόγω περιστατικό.

Η ανάρτηση που έκανε:

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν μου ήσασταν συμπαθής, δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής μάγεψαν στο μουσικό live του J2US με το τραγούδι «Μη γυρίσεις ξανά» και μάλιστα ο Σταμάτης Φασουλής χαρακτήρισε την εμφάνισή τους άριστη.

Και η Καίτη Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου ευχαριστήθηκαν βλέποντας τη μαγική ερμηνεία τους και μάλιστα ανέφεραν εξ αρχής ότι θα βάλουν «10».

Ο Ηλίας Ψινάκης εξίσου ανέφερε πως είναι φαν τους και ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι καταπληκτική. Επιπλέον ανέφερε πως είναι «άδικο» για τους άλλους που η ηθοποιός βγαίνει θεά αλλά τελικά της έβαλε…6. Συγκεκριμένα είπε: «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: