“Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;”: Εκτός εαυτού η Ιωάννα Τούνη για τα χυδαία σχόλια στις φωτο του γιου της

February 18, 2023

“Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;”: Εκτός εαυτού η Ιωάννα Τούνη για τα χυδαία σχόλια στις φωτο του γιου της


Διαφ.

Ξεσπάει η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή κάποια κακόβουλα σχόλια για το μωράκι της.Η γνωστή influencer εξοργίστηκε μετά από ένα σχόλιο που δέχτηκε από διαδικτυακό της “φίλο”, ο οποίος σχολίασε κάτω από ανάρτησή της, γράφοντας πως εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου αφήνουν γυμνό το νεογέννητο αγοράκι τους για να πάρουν κάποια χορηγία.

Η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε ένα βίντεο θέλοντας να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο και κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της, είπε: «Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: