«Καρφιά» από την Βάσια Τριφύλλη: «Είναι άξιοι της τύχης τους, χαραμίζουν τα νιάτα τους για το Survivor»

February 20, 2023

«Καρφιά» από την Βάσια Τριφύλλη: «Είναι άξιοι της τύχης τους, χαραμίζουν τα νιάτα τους για το Survivor»


Διαφ.

To survivor οπως και πολλά ριάλιτυ έχουν τους θαυμαστές τους αλλά και αυτούς που διαφωνούνε με την ύπαρξη τους και έχουν τοποθετηθεί εναντίον τους. Έτσι λοιπόν και Η Βάσια Τριφύλλη πήρε θέση απέναντι στο Survivor και με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, εξήγησε τον λόγο.Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ρωτήθηκε για την επιλογή συναδέλφων της και άλλων καλλιτεχνών, να λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν παρακολουθεί καθόλου ριάλιτι

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν παρακολουθεί καθόλου ριάλιτι στην τηλεόραση και πως όσοι συνάδελφοί της επιλέγουν να αφήσουν την καριέρα τους για να πάνε στο Survivor, είναι… άξιοι της μοίρας τους.

Βάσια Τριφύλλη: Μπράβο τους, αφού χαραμίζουν τα νιάτα τους για το Survivor, είναι άξιοι της τύχης τους

Στην απάντησή της, τόνισε: «Τι να σου πω, δεν το διανοούμαι αυτό. Μπράβο τους, αφού χαραμίζουν τα νιάτα τους για το Survivor, είναι άξιοι της τύχης τους. Έπρεπε τώρα να ερωτεύονται, να ξεχαρβαλώνονται. Εγώ τα χάρηκα τα νιάτα μου».

Στην ίδια συνέντευξη, ωστόσο, η Βάσια Τριφύλλη είπε ότι δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο παιδί που βγήκε από ριάλιτι.

«Αν είχε ταλέντο, βεβαίως. Το μόνο κριτήριο για μένα, είναι το ταλέντο» σχολίασε.

Σε άλλο σημείο, η ίδια τόνισε ότι:

«Είμαι στο καλύτερο άραγμα της ζωής μου. Έχω στο σπίτι μαζί μου την κόρη μου, τον γαμπρό μου και τον εγγονό μου, που είναι ένας κούκλος. Δεν κουνάω ούτε το φρύδι μου».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι ήταν επιλογή την να μην δουλέψει στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ

Και εδώ κάποιες παλαιότερες δηλώσεις της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: