Ελάχιστοι το παρατήρησαν: Η κίνηση του Μπισμπίκη στη Βανδή λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φιλιούνται δημόσια

February 20, 2023

Ελάχιστοι το παρατήρησαν: Η κίνηση του Μπισμπίκη στη Βανδή λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φιλιούνται δημόσια


Διαφ.

Ζουν τον έρωτα τους! Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη που πέρασε ακόμη ένα Σαββατόβραδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Μέχρι και πρόσφατα, η τραγουδίστρια τον κοιτούσε από την πίστα, του έκανε αφιερώσεις και μιλούσε τρυφερά για εκείνον που συνήθως καθόταν σε μία θέση απέναντί της. Δεν έλειψαν δε, οι αγκαλιές και τα φιλιά πάνω στη πίστα.Αφιέρωνε τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή

Όμως το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει στην πίστα, τη στιγμή που η σύντροφός του τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της.

Την πλησίασε με χορευτικές κινήσεις και τότε η Δέσποινα Βανδή τον αγκάλιασε για να του αφιερώσει τους στίχους «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα» από το τραγούδι της, «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Κάτι που δεν πρόσεξε σχεδόν κανείς

Εκείνο, ωστόσο, που δεν πρόσεξε κανείς είναι ένα ακόμη σημείο της ρομαντικής στιγμής που ξεχειλίζει από έρωτα κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι όσο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του τραγουδούσε, αφιερώνοντάς του τους στίχους, εκείνος κάτι της έλεγε, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ατρμόσφαιρα.

Δευτερόλεπτα μετά την αφιέρωση, το ζευγάρι αντάλλαξε ένα μεγάλο φιλί στην πίστα, την ίδια ώρα που πανέρια με τα γαρύφαλλα έπεφταν πάνω τους. Κατά τη διάρκεια της τρυφερής στιγμής ανάμεσά τους, μερικοί από τους θαμώνες χειροκροτούσαν, άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή και άλλοι τους πέταγαν λουλούδια.

Φεύγοντας από την αγκαλιά της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», είπε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πρόσφατα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι μεταξύ των θαμώνων του νυχτερινου κέντρου και τράβηξε τα βλέμματα όλων, όταν η Δέσποινα Βανδή θέλησε να του κάνει μία ερωτική εξομολόγηση την ώρα που τραγουδούσε.

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»

Αφού διέκοψε για λίγο τη ροή του προγράμματος, η τραγουδίστρια ακούμπησε σε έναν στύλο που βρίσκεται στη σκηνή για τους χορευτές του σχήματος. Κοιτάζοντας ευθεία και προς τον Βασίλη Μπισμπίκη, ακούγεται να του λέει χαμογελαστή: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: