Μαρία Κορινθίου: «Με… άνοιξαν στο πόδι, διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα στο χειρουργείο»

February 20, 2023

Μαρία Κορινθίου: «Με… άνοιξαν στο πόδι, διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα στο χειρουργείο»


Διαφ.

Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο», πρόσθεσε.

«Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.


Πότε αναμένεται να επιστρέψει στο Πρωινό του ΑΝΤ1; Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα».

Η Μαρία Κορινθίου περιέγραψε με χιούμορ και κάποιες στιγμές από το νοσοκομείο.

«Την ώρα της νάρκωσης, όταν ξυπνούσα, μου λέει ο γιατρός: “μου έβγαλες την πίστη, πάω να κοιμηθώ”. Πριν μπούμε για την επέμβαση, έλεγα στον Γιάννη: “δεν πήγαμε σούπερ-μάρκετ”. Βγαίνω από την εγχείρηση, είμαι ακόμα από τη νάρκωση, και του το ξαναλέω. Το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν, πετάγομαι και του λέω: “Γιάννη, παρήγγειλα τελικά σούπερ-μάρκετ”», αφηγήθηκε χαριτολογώντας η ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: