Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου, 3 χρόνια μετά τον γάμο τους – Τι συνέβη

February 21, 2023

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου, 3 χρόνια μετά τον γάμο τους – Τι συνέβη


Διαφ.

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε το διαζύγιο που παίρνουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου, σχεδόν 3 χρόνια από τον γάμο τους.Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι, ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε την είδηση. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τις πρώτες φήμες χωρισμού, οι δυο τους πραγματοποίησαν κάποιες κοινές εμφανίσεις θέλοντας να δείξουν πως όλα στον γάμο τους είναι καλά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης 21/2 ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας“.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η εκτίμηση του ενός προς τον άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.


Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο γάμος στις Σπέτσες

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης του. Το σκηνικό τη μέρα του γάμου τους θύμιζε παραμύθι και τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός δικηγόρος έδειχναν να λάμπουν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τελικά όμως, 2,5 χρόνια μετά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς οι διαφορές τους ήταν περισσότερες από όσα τους ένωναν.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πραγματοποιήσει την παρουσίαση του δίσκου της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον σύζυγό της, εκείνη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά πως είναι κουραστικό να τη ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό το θέμα.


Αυτή την περίοδο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει να δώσει βάση στα επαγγελματικά της. Το καλοκαίρι μάλιστα, πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια ξεχωριστή περιοδεία που ετοιμάζουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: