Γρηγόρης Αρναούτογλου: «”Έφυγε” πριν από λίγες ημέρες, κεραυνός εν αιθρία, 48 ετών, νεότατος, συλλυπητήρια»

February 21, 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «”Έφυγε” πριν από λίγες ημέρες, κεραυνός εν αιθρία, 48 ετών, νεότατος, συλλυπητήρια»


Διαφ.

Το τελευταίο αντίο μέσα από την εκπομπή είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον σκηνοθέτη, Γιάννη Γαλανούλη, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.



Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιάννη Γαλανούλη μέσα από το «The 2night Show» με αφορμή την καλεσμένη του, τη Σάσα Μπάστα. Μεταξύ άλλων, ήταν και σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα», στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια.

«Θα αδράξω την ευκαιρία να πω συλλυπητήρια γιατί συνέβη κάτι που μας πλήγωσε όλη την τηλεοπτική οικογένεια για έναν άνθρωπο, που άλλοι τον ξέραμε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Εγώ τον γνώριζα αρκετά τον Γιάννη Γαλανούλη κι ήταν σκηνοθέτης σας εκείνη την εποχή στο “Όλα”. Ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης κι άνθρωπος.

Άλλοι δούλεψαν λίγο, άλλοι περισσότερο, αλλά θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια. “Έφυγε” πριν από λίγες ημέρες κι ήταν κεραυνός εν αιθρία. 48 ετών, νεότατος κι επειδή μιλήσαμε για το “Όλα” κι ήταν σκηνοθέτης του. Ήταν όλα τα χρόνια νομίζω. Το λιγότερο είναι να αναπαυθεί η ψυχούλα του… Θα μας μείνει στην καρδιά μας αυτό το χαμογελαστό παιδί, που ήταν πάντα μες στην χαρά», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: