Σερβιτόρα ξέσπασε σε δάκρυα μόλις αντιλήφθηκε ότι της άφησαν φιλοδώρημα 7.000 δολαρίων

February 20, 2023

Σερβιτόρα ξέσπασε σε δάκρυα μόλις αντιλήφθηκε ότι της άφησαν φιλοδώρημα 7.000 δολαρίων


Διαφ.

Μοναδικές είναι οι στιγμές που έζησε μια σερβιτόρα στην Αυστραλία, όταν αντιλήφθηκε πως πελάτης της άφησε φιλοδώρημα 4.000 δολαρίων.

  

Η εστίαση αποτελεί ένα απαιτητικό και δύσκολο χώρο εργασίας, με τους υπαλλήλους να εργάζονται σε τρελούς ρυθμούς. Μια υπάλληλος στην Αυστραλία έμεινε άναυδη, όταν είδε πως πελάτης της άφησε φιλοδώρημα αξίας 7.000 δολαρίων.

Για την συγκεκριμένη υπάλληλο ήταν η τυχερή της μέρα, αφού έλαβε ένα αρκετά σεβαστό ποσό από ένα γενναιόδωρο άγνωστο. Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά της, όταν η Λόρεν άρχισε να σερβίρει ένα τραπέζι με τέσσερις ντόπιους που αργότερα θα άλλαζαν ολόκληρη τη ζωή της.

Οι τέσσερις θαμώνες είχαν ήδη συγκεντρώσει έναν αρκετά μεγάλο λογαριασμό, ύψους 297 δολάρια. Κατά τη χρέωση των πελατών για το λογαριασμό του φαγητού, η Lauren παρατήρησε κάτι εντελώς σoκαριστικό στο κάτω μέρος της απόδειξης.

«Συνεχίζω να επαναλαμβάνω στο μυαλό μου την πραγματική εμπειρία που συνέβη δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο», αποκάλυψε.

Οι πελάτες πρόσθεσαν ένα εντυπωσιακό φιλοδώρημα ύψους 7.000 δολαρίων για την σερβιτόρο. Η Λόρεν χαρακτήρισε την κατάσταση «σουρεαλιστική» και δεν μπορούσε να πιστέψει τι της είχε μόλις συμβεί.

Η συνάδελφος της Λόρεν, η Σάρλοτ, διηγήθηκε πώς ακριβώς αντέδρασε η συνάδελφός της αφού της έδωσαν τα χρήματα που της άλλαξαν τη ζωή. «Ήρθε και με πλησίασε κλαίγοντας», άρχισε η συνάδελφος.

Η φοιτήτρια τηλεφώνησε μάλιστα στον διευθυντή της για να βεβαιωθεί ότι της επιτρεπόταν να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: