«Κανένα νόημα για μένα πια η ζωή»: Συγκλονίζει ο πατέρας του φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα

February 20, 2023

«Κανένα νόημα για μένα πια η ζωή»: Συγκλονίζει ο πατέρας του φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα


Διαφ.

«Σπάει καρδιές» ο πατέρας του φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα: Κανένα νόημα για μένα πια η ζωή – Νιώθω σιμώνει ο θάνατος – Μου λείπεις Νικόλα μου

  

Δεν υπάρχουν λέξεις, δεν μπορεί να βρει κανείς λόγια για να περιγράψει την τραγωδία που βιώνει στο πετσί του έναν χρόνο τώρα ο χαροκαμένος πατέρας του φοιτητή από τα Χανιά, Νίκου Μπιτσάκη του οποίου τον άδικο χαμό θρήνησε τόσο πολύ η Λάρισα και όλη η Ελλάδα

Ήταν πρωί Κυριακής, το ημερολόγιο έδειχνε 20η Φεβρουαρίου του 2022. Ο 22χρονος φοιτητής που σπούδαζε στη Λάρισα, γύριζε από διασκέδαση με τους φίλους του. Περνώντας από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Ασκληπιού, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχείο… Αυτό κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα το νεαρό, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.

Όλη η Λάρισα έζησε μαζί με την οικογένεια του Νικόλα αυτή την τραγωδία. Ο πατέρας του έναν χρόνο μετά δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.

Με ανάρτησή του «λυγίζει σίδερα», ακριβώς έναν χρόνο μετά την τραγωδία:

«Ενας χρόνος μακριά μας …. Δεν υπάρχει αύριο…. δεν υπάρχει τώρα…. για μένα όνειρο το χθες… που ζω την κάθε ώρα …. Έφυγες κι όλα γύρω μου …. νεκρά και ρημαγμένα … κανένα νόημα η ζωή …. δεν έχει πια για μένα …. Μέσα στις αναμνήσεις μου … έμαθα πια να υπάρχω …. δύναμη παίρνω απ’ αυτές … μέχρι κοντά σου να ρθω … Νιώθω σιμώνει ο θάνατος … μα πια δεν τον φοβάμαι … έρχεται η μέρα που μπορώ … πάλι κοντά σου να ‘μαι …. Μου λείπεις Νικόλα μου …. Μου λείπεις ….».

Φωτογραφίες από το σημείο ένα χρόνο μετά:

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: