“Δεν είναι μυστικό, έχουμε κάνει λάθη”: Σπάει τη σιωπή της η Λασκαράκη για τον γάμο με τον Σουλτάτο & τα παιδιά

February 22, 2023

“Δεν είναι μυστικό, έχουμε κάνει λάθη”: Σπάει τη σιωπή της η Λασκαράκη για τον γάμο με τον Σουλτάτο & τα παιδιά


Διαφ.

Ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος.Αν και οι ίδιοι μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στα social media προσπαθούν να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο αλλά και στις εσωτερικές της αλλαγές…

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ αγχώδης και αυτό περνάει και από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Υπάρχουν φορές που μπορεί να τρελαθώ. Φυσικά και μου το είχαν επισημάνει. Βλέπεις πώς έχεις μεγαλώσει και θα κάνεις και μια δουλειά και λες πως κάπως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Και δήλωσε συγκεκριμένα για την περίοδο της ενδοσκόπησης: «Αποφάσισα να μην τα παίρνω τόσο σοβαρά. Το άγχος δεν είναι κάτι που μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Αποφάσισα να μη τρελαίνομαι με κάτι που πηγαίνει στραβά».

Βάσω Λασκαράκη: Για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο

Για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο: «Επειδή είμαστε και οι δύο πολύ διαφορετικοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ο Λευτέρης τα βλέπει όλα σε κουτάκια και μερικές φορές κάθομαι και κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Ενώ στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον σύζυγό της αλλά και στα λάθη του παρελθόντος.

«Είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο καλά. Δηλαδή τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα γιατί δένεσαι με τον άλλον και με άλλες καταστάσεις, με πολλές κουβέντες, με συζητήσεις για τα λάθη του παρελθόντος και τα δικά του και τα δικά μου και τα παιδιά μας. Οπότε υπάρχει πολύ συζήτηση και εξέλιξη», ανέφερε η ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Με τον άλλον άνθρωπο έχεις μπει στη διαδικασία για να χτίσεις κάτι από την αρχή, ξέροντας ότι έχεις κάνει λάθη. Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε κάνει κάποια λάθη. Είναι πια γνωστό. Λέμε ότι τα κάναμε όπως τα κάναμε, αλλά θα τα βάλουμε κάτω και θα πούμε εγώ έχω αυτό και αυτό. Έχουμε πίσω μας παιδιά, οικογένειες, δεν είναι κάτι κρυφό», είπε η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουτλάτο.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν είχα λεφτά να πάω στην δουλειά, είχα πάρει προκαταβολή»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: