«Boston Strangler»: Η νέα ταινία για τον δολοφόνο που στpαγγάλισε 13 γυναίκες

February 21, 2023

«Boston Strangler»: Η νέα ταινία για τον δολοφόνο που στpαγγάλισε 13 γυναίκες



Κίρα Νάιτλι και Κάρι Κουν υποδύονται δύο ρεπόρτερ

 



Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Boston Strangler», μία από τις πιο συνταρακτικές ιστορίες εγκλημάτων που διαδραματίστηκε στη Βοστώνη. Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ματ Ράσκιν, αφορά τον «στραγγαλιστή της Βοστώνης» που από το 1962 έως το 1964 στραγγάλισε 13 ανύπαντρες γυναίκες, ηλικίας 19 έως 85 ετών. Τότε οι δημοσιογράφοι Λορέτα ΜακΛάφλιν και Τζι Κολ ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση του στραγγαλιστή.

Η υποψήφια για Όσκαρ Κίρα Νάιτλι και η Κάρι Κουν υποδύονται τις δύο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Boston American», μαζί με τους Κρις Κούπερ και Αλεξάντρο Νίβολα.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Βοστώνη και ήταν μία αφορμή να επιστρέψει ο Ράσκιν στην γενέτειρά του. «Έχοντας μεγαλώσει εκεί είχα ακούσει για τον “στραγγαλιστή της Βοστώνης”. Πριν από μερικά χρόνια, όταν άρχισα να διαβάζω γι’ αυτό, συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα τίποτα για την πραγματική υπόθεση. Αλλά όταν ανακάλυψα την ιστορία της Λορέτα ΜακΛάφλιν, ξαφνικά ένιωσα ότι ήταν μια ιστορία που άξιζε να ειπωθεί» δήλωσε στο IndieWire.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 17 Μαρτίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: