Ένας τουρίστας που έκανε bungee jumping, αντιμετώπισε ένα σοβαρό ατύχημα όταν το σχοινί που τον κρατούσε κόπηκε κατά τη διάρκεια της πτώσης του.

March 23, 2023

Τουρίστας κάνει bungee jumping και κόβεται το σχοινί – Σoκαριστικό βίντεο από την πτώση


Διαφ.

Μοιραία θα μπορούσε να αποβεί για έναν τουρίστα στην Ταϊλάνδη η απόφαση να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping, καθώς κόπηκε το σχοινί.- Σoκαριστικό βίντεο από την πτώση

Ο 39χρονος Μάικ από το Χονγκ Κονγκ- που δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό του- έζησε τη συγκεκριμένη περιπέτεια κάνοντας bungee jumping τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήγε για διακοπές στην Ταϊλάνδη, αλλά το βίντεο έγινε τώρα viral.



Όταν αποφάσισε να πάει σε πάρκο στην Πατάγια, όπου οι επισκέπτες κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο σκοπευτήριο. Τελικά, μάζεψε το θάρρος που χρειαζόταν για να κάνει bungee jumping, επειδή τον προκάλεσαν οι φίλοι του.

Ο Μάικ ανέβηκε στην πλατφόρμα με ύψος δέκα ορόφων και έκανε το άλμα, αλλά τη στιγμή που βρισκόταν λίγο πάνω από το νερό, το σχοινί έσπασε. Επειδή έπεσε από μικρό ύψος στο νερό, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: