«Για πάντα μαζί…»: Μεγάλες χαρές στην οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου, η αποκάλυψη και οι ευχές στην αδερφή της

April 4, 2023
Για πάντα ενωμένοι…: Η οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου αντιμετωπίζει μεγάλες χαρές με την αποκάλυψη και τις ευχές προς την αδερφή της.

Για πάντα μαζί…: Μεγάλες χαρές στην οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου, η αποκάλυψη και οι ευχές στην αδερφή της


Διαφ.

Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου, τα γενέθλιά της και η αδελφή της, Ολυμπία, της στέλνει τις πιο γλυκές ευχές.Η Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε πρώτη τις ευχές της, αφού έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, από νωρίς τα ξημερώματα.

Με ένα κολάζ γεμάτο από τις πιο έντονες στιγμές τους αποτυπωμένες σε φωτογραφίες, η Ολυμπία Χοψονίδου με τη λεζάντα Always Together, εκφράζει την αγάπη της στην αδελφή της Βαλέρια, η οποία βρίσκεται δίπλα της σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της ζωή της.

Από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μέχρι το μαιευτήριο και την γέννηση των παιδιών της.

Χοψονίδου

Ήμασταν μια πολύ δεμένη οικογένεια, μέναμε σε ένα μικρό σπίτι σε κουκέτες. Έτσι μάθαμε να μοιραζόμαστα πράγματα μεταξύ μας και ο ένας να υποστηρίζει τον άλλον. Εγώ ήμουν η πιο ζωηρή!

Κάθε βδομάδα ήμουν στο νοσοκομείο για ράμματα. Συνέχεια έπεφτα και χτυπούσα. Με την πάροδο του χρόνου η σχέση μου με την Ολυμπία έγινε πολύ ισχυρή. Δεν κάνω τίποτα, χωρίς να τη συμβουλευτώ, είχε δηλώσει η Βαλέρια Χοψονίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη.


Πηγή