Ο Απόστολος Ρουβάς θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: Έγκυος η κούκλα σύντροφός του, η κίνηση που τους “πρόδωσε”

April 24, 2023

Ο Απόστολος Ρουβάς θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: Έγκυος η κούκλα σύντροφός του, η κίνηση που τους “πρόδωσε”


Διαφ.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής (23/04) ο Απόστολος Ρουβάς, με τη σύντροφό του Φανή Γιαβρίδου, να του ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη, στο οποίο συμμετείχαν ο πατέρας του και οι καλοί τους φίλοι.



Όλα δείχνουν πως ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά, ο οποίος μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα εξαιτίας του σοβαρού δεσμού του με την αεροσυνοδό, θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Όπως θα δεις στο τέλος του βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Απόστολος Ρουβάς, αφού χαιρετάει τους φίλους και τον πατέρα του, δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύντροφό του και στη συνέχεια φιλάει την κοιλιά της, αποκαλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο το χαρμόσυνο νέο!

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021.

«Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια» είχε πει πριν από έναν περίπου χρόνο για τη Φανή Γιαβρίδου ο Απόστολος Ρουβάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: