Βγήκε άβαφη κι αχτένιστη, όμως όλοι πρόσεξαν την κόρη της: Η σπάνια εμφάνιση Υβόννης Μπόσνιακ-Ελένης Πασχαλίδη

May 19, 2023

Βγήκε άβαφη κι αχτένιστη, όμως όλοι πρόσεξαν την κόρη της: Η σπάνια εμφάνιση Υβόννης Μπόσνιακ-Ελένης Πασχαλίδη


Διαφ.

Σε μια βόλτα τους στα νότια προάστια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Υβόννη Μπόσνιακ με την κορούλα της.



Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έκανε μια απίθανη athleisure πρωινή εμφάνιση, σε αποχρώσεις με total denim look σε αποχρώσεις του γκρι.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες φόρεσε ένα skinny jean, το οποίο συνδύασε με denim σακάκι με στάμπες.

Το outfit ολοκληρώθηκε με γκρι δερμάτινη τσάντα και μαύρα sneakers, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα επάνω αναδεικνύοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου της, μιας και ήταν εντελώς άβαφη.

Στα χνάρια της στιλάτης μαμάς της κινείται και η κόρη της, Ελένη, η οποία φόρεσε λιλά φόρμα, μαύρο μπουφάν και πολύχρωμα sneakers.

Η ξανθιά Ελένη Πασχαλίδη, το παιδί της αγάπης, γεννημένο την 14η Φεβρουαρίου πριν 8 χρόνια, έχει γονίδια μοντέλου και δεν μας φαίνεται παράξενο πως όσο πάει και θα φτάσει σύντομα τη μαμά της στο ύψος.

Και μπορεί η Ελένη να φαίνεται πως έχει τις αναλογίες της μαμάς της, ο μπαμπάς της έχει αποκαλύψει πως η κόρη του είναι ίδια με εκείνον εμφανισιακά.

«Η κόρη μου είναι άτυχη. Έχει μαμά την Υβόννη και εκείνη μοιάζει σε εμένα»

Αυτή την δήλωση είχε κάνει πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας μία έμμεση φιλοφρόνηση στην πανέμορφη σύζυγό του Υβόννη. Η κόρη τους Ελένη είναι αλήθεια πως του μοιάζει πολύ και αυτό το είχαμε καταλάβει και από μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει εκείνος, όταν είχε η μικρή είχε πάει να τον δει στις πρόβες του στο Νox.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: