Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονη έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας

July 4, 2023

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονη έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας


Διαφ.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τραγικό θάνατο βρήκε μια 23χρονη κοπέλα, σήμερα το απόγευμα (3/7), καθώς έπεσε από το μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν ημεδαπή, υπέστη την τραγική πτώση από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας στην περιοχή του Ιπποκρατείου και συγκεκριμένα στην οδό Βέλιου, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Μετά την κλήση για βοήθεια, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οι συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση παραμένουν αδιευκρίνιστες

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση και τον θανάσιμο τραυματισμό της παραμένουν αδιευκρίνιστες. Παρά την απουσία ενδείξεων εγκληματικής ενέργειας, αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστή στο σημείο για να πραγματοποιήσει την απαραίτητη εξέταση και να βοηθήσει στον προσδιορισμό των αιτίων του τραγικού συμβάντος.

Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της νεαρής κοπέλας βρίσκονται σε σοκ από την απώλεια της. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: