Σαν την Θεά Αφροδίτη: Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στο δρόμο με αρχαιοελληνικό ντύσιμο και τρέλανε τους περαστικούς

July 6, 2023

Σαν την Θεά Αφροδίτη: Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στο δρόμο με αρχαιοελληνικό ντύσιμο και τρέλανε τους περαστικούς


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιό στιλάτες παρουσίες της ελληνικής showbiz και δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίσει.

Στην τελευταία δημόσια έξοδό της στην Κηφισιά, επέλεξε ένα ancient greek look με υπέροχα χρυσά φλατ σανδάλια.

Η επαγγελματική της επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς είναι από τις γυναίκες που -εδώ και δεκαετίες- βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας με ένδοξες στιγμές. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο βασίλισσα της TV, αλλά και της κομψότητας.

Αν και ποτέ της δεν λάτρεψε τα trends, η παρουσιάστρια έχει το δικό της προσωπικό στυλ που δεν αποχωρίζεται. Λατρεύει τα έντονα χρώματα αλλά και το λευκό, τα θηλυκά φορέματα το χειμώνα και τις αέρινες δημιουργίες το καλοκαίρι, τα ψηλά τακούνια αλλά και τα φλατ σανδάλια που δεν βγάζει το καλοκαίρι.

Η Ελένη Μενεγάκη, πρόσφατα, απαθανατίστηκε από τον φακό κλέβοντας τις εντυπώσεις με το look της. Η οικοδέσποινα του MEGA επέλεξε μπλε άνετο καφτάνια ancient greek αισθητικης με χρυσές λεπτομέρειες και υπέροχα χρυσά πέδιλα δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό look, που μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπη την κάθε γυναίκα όλες τις ώρες της ημέρας.

Ελένη Μενεγάκη

Τη διαφορά έκανε η υπέροχη τσάντα που κράτησε, με το κοκάλινο χερούλι.

Ελένη Μενεγάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: