Ξεψύχησε λίγο μετά τη γέννα: Νεκρή 35χρονη μητέρα, γέννησε το μωρό της και ύστερα πέθανε, θρήνος στην Κρήτ

July 6, 2023

Ξεψύχησε λίγο μετά τη γέννα: Νεκρή 35χρονη μητέρα, γέννησε το μωρό της και ύστερα πέθανε, θρήνος στην Κρήτ


Διαφ.

Στα Χανιά σημειώθηκε μια τραγωδία που έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην κοινότητα. Μια 35χρονη γυναίκα, λίγες ώρες μετά τον τοκετό της, έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο της πόλης. Η συγκεκριμένη γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, είχε φυσιολογικά γεννήσει το μωρό της το απόγευμα της Δευτέρας (03/7). Ωστόσο, κα τη διάρκεια του τοκετού το βρέφος, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και ήταν αναγκαία η άμεση μεταφορά του μωρού στο Ηράκλειο, όπως και έγινε.

Τραγωδία στα Χανιά: οι αρμόδιες αρχές διέταξαν ΕΔΕ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, η μητέρα του βρέφους αντιμετώπισε επιπλοκές και μερικές ώρες αργότερα έχασε τη ζωή της, αφήνοντας πίσω της απέραντη θλίψη στην οικογένειά της. Η προκληθείσα απώλεια ήταν τόσο αναπάντεχη και αδιανόητη που οι αρμόδιες αρχές διέταξαν τη διενέργεια μιας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για να εξακριβωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου. Παρόλο που η γέννα φαινόταν να προχωρά ομαλά, το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει αποφανθεί ακόμα για ένα σαφές αίτιο θανάτου.

Ποια είναι η κατάσταση του μωρού;

Όσον αφορά το μωρό, αυτό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την εξέλιξη της υγείας του. Η κοινότητα αγωνίζεται να στηρίξει την οικογένεια του μωρού και να προσφέρει όλη την αναγκαία βοήθεια και υποστήριξη σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Αυτή η τραγωδία έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη και σοκ καθώς η απώλεια μιας νεαρής γυναίκας σε τέτοιο πλαίσιο και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι πάντα ένα τραγικό γεγονός. Όλοι ελπίζουν σε διαφάνεια και εύρεση της αλήθειας σχετικά με τα αίτια αυτής της τραγωδίας, ενώ παράλληλα εύχονται για την αποκατάσταση της υγείας του μωρού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: