«Πάνω» στο κύμα, παντού πέτρα, απίστευτη θέα: Στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα είναι το όνειρο όλων μας

August 12, 2023

«Πάνω» στο κύμα, παντού πέτρα, απίστευτη θέα: Στο σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα είναι το όνειρο όλων μας


Διαφ.

Στην Αίγινα βρίσκεται ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Καπουτζίδη καθώς εκεί διατηρεί το υπέροχο εξοχικό του σπίτι.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής έχει δημιουργήσει το δικό του προσωπικό καταφύγιο στην Αίγινα, έναν όμορφο προορισμό κοντά στην Αθήνα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι η υπέροχη θέα του, καθώς «βλέπει» στον Σαρωνικό.

Το χρώμα που επικρατεί εξωτερικά είναι το λευκό. Το ακίνητο του Καπουτζίδη έχει πετρόχτιστο και ευρύχωρο μπαλκόνι.

Είναι διακοσμημένο σε ναυτικό στυλ και σε πολλούς δίνει την εντύπωση ότι αποτελεί προέκταση της θάλασσας.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει ο κήπος, που έχει πλούσιο γρασίδι και δέντρα ελιάς. Ο Καπουτζίδης έχει τοποθετήσει και ξαπλώστρες για την ηλιοθεραπεία του.

Το σπίτι έχει άνετους, λειτουργικούς χώρους και απλό design. Φροντίζει να περνάει όσο τον δυνατόν περισσότερες ώρες σε αυτό –μαζί με τις τρεις γάτες του- προκειμένου να χαλαρώνει μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Και μόνο η θέα που απολαμβάνει, του επιτρέπει να αλλάζει παραστάσεις και να ηρεμεί. Εκεί πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Ενίοτε, ο Καπουτζίδης δημοσιεύει φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σημειώνεται πως ακριβώς δίπλα βρίσκεται το εξοχικό της καλής του φίλης, Σμαράγδας Καρύδη

«Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στην Αίγινα που ήρθαμε μονοήμερη με φίλους, νοικιάσαμε ποδήλατα και πήγαμε μέχρι τη Β’ Παραλία του Μαραθώνα. Κολυμπήσαμε και επιστρέψαμε, ήταν τέλεια γυμναστική!

Μετά την πρώτη μας απόδραση συνεχίστηκαν οι μονοήμερες εκδρομές μας. Είχαμε πάει και στη Μονή και εντυπωσιάστηκα όταν είδα τα ελάφια και τα παγόνια. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα!

Επιλέξαμε την Αίγινα επειδή ήταν κοντινός προορισμός και τελικά μας άρεσε πάρα πολύ!

Το 2009 αγόρασα το δικό μου σπίτι στα Βροχεία. Θυμάμαι ήταν 12 Αυγούστου του 2009 όταν μπήκα για πρώτη φορά!».


Πηγή