«Μια φορά τα κάνεις αυτά, άξιζε»: Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ της κόστισε το ταξίδι στις Μαλδίβες

August 13, 2023

«Μια φορά τα κάνεις αυτά, άξιζε»: Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ της κόστισε το ταξίδι στις Μαλδίβες


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τις Μαλδίβες όπου ταξίδεψε για να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της, παρέα με την οικογένειά της και τους καλύτερους φίλους της.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την αποκάλυψη

Η Influencer και επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως αυτό το ταξίδι το πλήρωσε η ίδια, καθώς επιθυμούσε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πόσο κόστισε το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως το ταξίδι στις Μαλδίβες για την ίδια και άλλα οχτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου της, κόστισε 27.000 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη: «Για να μη σας τρομάξω, θα σας πω ότι αν το ψάξετε και τα κλείσετε από νωρίς και ψάξετε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί όπου και να κάτσεις εκεί είναι παράδεισος. Και σε καλύβα να μείνεις είναι πραγματικά πανέμορφα, τέλεια, λεπτή άμμος, φοίνικες. Να πάτε, εγώ έδωσα πολλά…. Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου».

Ιωάννα Τούνη Μαλδίβες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: