“Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές”: Εμετική δήλωση Ιωάννας Μάνδρου για τον άτυχο 36χρονο

September 6, 2023

“Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές”: Εμετική δήλωση Ιωάννας Μάνδρου για τον άτυχο 36χρονο


Διαφ.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραία, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon πέταξαν έναν άντρα από τον καταπέλτη, με τον ίδιο να βρίσκει τον τραγικό θάνατο στην δίνη της προπέλας του καραβιού.

Το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Μάνδρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και σχολίασε το τραγικό γεγονός που συνέβη στον Πειραιά. Ωστόσο, τα λόγια της προκάλεσαν οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιωάννα Μάνδρου: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν οργή στα social media

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά για την τραγωδία στο Blue Horizon: «Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, θα ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει, ξέρεις πως θα τον σκοτώσεις. Και είναι επαγγελματίες. Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Ένας νέος άνθρωπος. Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο λιμεναρχείο, ας του έβαζαν πρόστιμο, όλα εκτός από το να τον σπρώξουν έξω».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter. Μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών ήταν:


Πηγή