Βάφτιση υπερπαραγωγή για Άννα Μπεζάν: Η τεράστια εκκλησία, ο παραμυθένιος στολισμός, οι 4 νονοί & το διπλό όνομα

September 6, 2023

Βάφτιση υπερπαραγωγή για Άννα Μπεζάν: Η τεράστια εκκλησία, ο παραμυθένιος στολισμός, οι 4 νονοί & το διπλό όνομα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς σε λίγες ημέρες θα βαφτίσουν την μικρή τους κόρη. Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το baby bloom της μικρής και έχει ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες. Η βάφτιση θα έχει ρομαντικό στυλ και η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνας Παππά.

Άννα Μπεζάν: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της και η έκπληξη που ετοιμάζει στους καλεσμένους της

Λίγες ημέρες πριν από το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου – μια μέρα πριν από τα γενέθλια του μωρού – η Άννα Μπεζάν μίλησε στο okmag για όσα έχει ετοιμάσει για την μικρούλα της.

«Το όνομα της μικρής θα είναι Χριστίνα Νεκταρία Παππά. Θα έχει το όνομα της μητέρας του Δημήτρη και το Νεκταρία είναι από τον Άγιο Νεκτάριο που την τάξαμε. Η βάφτιση θα γίνει σε μεγάλη εκκλησία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και θα έχει αρκετό κόσμο. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και πρόσωπα από τον χώρο της showbiz καλεσμένοι της Χριστίνας Παππά και του Δημήτρη», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Το θέμα της βάφτισης της μικρής θα είναι οι πεταλούδες και οι νεράιδες και το μυστήριο θα έχει ένα άκρως ρομαντικό στυλ.

«Στη βάφτιση το θέμα που επιλέξαμε είναι άκρως ρομαντικό σε λευκό και ροζ χρώμα και θα είναι υπερπαραγωγή. Ο στολισμός θα έχει πεταλούδες που της αρέσουν πολύ, και νεραΐδες. Τα βαφτιστικά είναι από το Bridal Loft Athens και από τη Φαίδρα Θεωδωρίδου. Θα κάνουμε δυο εμφανίσεις και εγώ και η Χριστίνα. Θα φοράμε άλλο σύνολο στην εκκλησία και άλλο στο πάρτι της βάφτισης», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Οι νονοί της μικρής θα είναι 4 και μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει δείπνο για τους καλεσμένους. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και μια έκπληξη, καθώς μαζί με τη βάφτιση θα γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια της μικρής που είναι στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Μετά τη βάφτιση θα κάνουμε και τα γενέθλιά της μικρής που είναι στις 25 Σεπτεμβρίου. Κι έτσι θα της τραγουδήσουν τα “Χρόνια Πολλά” 250 άτομα. Μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει ένα dinner για τους καλεσμένους μας στο καινούργιο μαγαζί», ανέφερε καταλήγοντας.


Πηγή