“Διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία”: Ο Τάσος Τεργιάκης σπάει τη σιωπή του για την αποχώρησή του από την εκπομπή

October 19, 2023

“Διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία”: Ο Τάσος Τεργιάκης σπάει τη σιωπή του για την αποχώρησή του από την εκπομπή


Διαφ.

Ο Τάσος Τεργιάκης έκανε μία εξομολόγηση, χθες, Τρίτη, στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1, για την προβληματική συνεργασία που είχε σε εκπομπή που συμμετείχε παλαιότερα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από δύο μήνες συνεργασίας, καθώς είχε διαταραχθεί η ψυχική του υγεία.

Όσα αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «το έχω ζήσει δύο φορές, μία φορά σε αυτή τη δουλειά που είμαι. Γιατί κι εγώ δεν κάνω εκπτώσεις κι εγώ κοιτάω την ψυχική μου υγεία. Έφυγα από δουλειά στους δύο μήνες, ενώ είχα 2-3 χρόνια συμβόλαιο, γιατί διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία. Και έφυγα κι από ένα μαγαζί που επίσης είχε κερδοφορία, αλλά επειδή πάλι διαταράχθηκε η ψυχική μου υγεία».

Και συμπλήρωσε για την προβληματική συνεργασία που είχε «θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνεις, πρέπει και με κόστος μεγάλο να πάρεις την απόφαση να φύγεις από αυτή την τοξικότητα. Εάν παραμείνεις εκεί, θα σε καταπιεί, θα το αποδεχτείς και μετά δεν θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Δεν μπορείς να καταπίνεις αυτή την τοξικότητα, φύγε. Είναι κακό να μένεις και να περνάς την τοξικότητα και στους άλλους. Είναι ξεκάθαρο από ποια δουλειά έφυγα, εγώ γενικά είμαι σταθερός στις συνεργασίες μου».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έβλεπε τον Τάσο Τεργιάκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Πετρογιάννη επεσήμανε «τον έβλεπα στους διαδρόμους που βαριανάσαινε. Ήμασταν εκεί κοντά, όχι στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο σταθμό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: