«Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω»: Ο Μκρούτσικος σπάει τη σιωπή για το «κόψιμο» από το Σούπερ Κατερίνα

October 19, 2023

«Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω»: Ο Μκρούτσικος σπάει τη σιωπή για το «κόψιμο» από το Σούπερ Κατερίνα


Διαφ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα κοψίματα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” και για το κλίμα που επικρατεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλει να ολοκληρώνει την άποψή του

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και μουσικός «στη συγκεκριμένη εκπομπή ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε να θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα, θα έπαιρνε χρυσό ολυμπιακό, σε σχέση με τα κοψίματα σε εμένα και σε άλλους γενικότερα. Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι είπα, δεν με νοιάζει αν μιλώ 1 λεπτό ή 10. Όταν όμως μιλήσω, εκτός κι αν πλατειάσω και μου πούνε πιο σύντομα θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Οι συντελεστές της εκπομπής “Super Κατερίνα” αγαπούν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στην παρατήρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη ότι στην εκπομπή “Super Κατερίνα” τον αγαπάνε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επεσήμανε «επειδή εσύ είχες πιο οργανική σχέση, πήγαινες στις συσκέψεις, έβλεπες τα παιδιά. Εγώ είμαι ένας είδος επισκέπτη συμμετέχοντα. Αν εσύ το λες με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις, εγώ δεν μπορώ να το υπογράψω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: