Αλίνα Κωτσόβολου: «Έμεινα έγκυος επειδή με πίεσαν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης»

October 19, 2023

Αλίνα Κωτσόβολου: «Έμεινα έγκυος επειδή με πίεσαν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης»


Διαφ.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για το παιδί της, που έφερε στον κόσμο σε ηλικία 41 ετών, καταφέροντας να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Γιατί κράτησε κρυφή της εγκυμοσύνη της η Αλίνα Κωτσοβούλου

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «για μένα, με τον τρόπο με τον οποίο βιώνω τη ζωή μου με τον σύντροφό μου, η εγκυμοσύνη μου ήταν κάτι ιδιωτικό. Καταλαβαίνω ότι κάποιος κόσμος – όχι πολύς – μπορεί να ενδιαφέρεται, αλλά το θεώρησα πολύτιμο για να το βγάλω προς τα έξω. Το παιδί το έκανα στα 41 μου, στα 38 γνώρισα τον άντρα μου».

Και συμπληρώνει η πρωταγωνίστρια του Σασμού «δεν είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων, το παιδί ήρθε με τη βοήθεια του Θεού, με πολλή χαρά, έρωτα, αγάπη και με κάποια σταθερότητα. Με τον κρίνο δεν γίνεται το παιδί. Όλα γίνονται. Έχω μια καταπληκτική γυναικολόγο που τη συμβουλεύτηκα, είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη».

Ποιοι συνέβαλαν στην απόφαση της Αλίνας Κωτσοβούλου να κάνει παιδί

Όσον αφορά την απόφαση να κάνει παιδί, η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκάλυψε «έκανα παιδί, επειδή με πίεσαν ο Αθερίδης και ο Ζουγανέλης. Παίζαμε μαζί στην παράσταση “Πράματα και θάματα” εκείνη τη χρονιά, είχαν γνωρίσει τον σύντροφό μου και με ρώτησε ο Θοδωρής, που έκανε πολύ νέος τη κόρη του, αν θέλω να κάνω παιδί, του είχα πει ναι. Οι ηθοποιοί, επειδή κάνουμε αυτή τη ζωή, νομίζουμε ότι είμαστε πολύ νέοι και είχα πει στον Αθερίδη τότε “ναι κάποια στιγμή θα κάνω”. “Αλίνα μεγάλωσες”, μου είπε. Έρχεται και ο Ζουγανέλης, μου πιάνει την κοιλιά και λέει “θα κάνει παιδί, θα κάνει”. Μέχρι 7 μηνών δούλευα κανονικά στο θέατρο. Ήμουν σε μια θεατρική οικογένεια που με φρόντισαν πολύ. Δεν ήταν τόσο κρυφή η εγκυμοσύνη, έπαιζα στο θέατρο με την κοιλιά. Απλά δε το διατυμπάνισα. Αν βρεθώ σε έναν πολυχώρο με το παιδί, δεν θα φωτογραφηθώ. Προσπαθώ, όσο μπορώ να το προφυλάσσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: