«Αυτό έχουμε συμφωνήσει»: Η κρυφή συμφωνία της Μαρίνας Ασλάνογλου με τον σύζυγό της για να σώσουν τον γάμο της

October 25, 2023

«Αυτό έχουμε συμφωνήσει»: Η κρυφή συμφωνία της Μαρίνας Ασλάνογλου με τον σύζυγό της για να σώσουν τον γάμο της


Διαφ.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Σκηνές από έναν γάμο” στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη αποκαλύπτοντας την “κρυφή” συμφωνία που έχουν κάνει με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα.

Ως Μαρίνα «περπατάς» στα εννιά χρόνια σχέσης με τον σύζυγό σου, Δημοσθένη Πέππα. Αναγνωρίζεις στοιχεία του γάμου σου στην παράσταση;

Η παράσταση σε αφυπνίζει για το τι λάθη δεν πρέπει να κάνεις ή τι πρέπει να προσέξεις ή τι πρέπει να αποφύγεις ή αν είσαι στο τέλμα να πάρεις μία απόφαση ουσιαστική. Όσον αφορά το δικό μου γάμο, δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά. Στο θεατρικό ζευγάρι της Μαριάνς και του Γιόχαν τα πράγματα δεν λέγονταν την ώρα που έπρεπε, τα έβαζαν κάτω από το χαλί. Η τεράστια διαφορά ως προς τον δικό μου γάμο και τον δικό μου χαρακτήρα είναι ότι είμαι ειλικρινής. Έχουμε μία κρυφή συμφωνία με τον άνδρα μου. Όταν θα γίνει κάτι που θα τον πειράξει ή θα πειράξει εμένα, το συζητάμε άμεσα και έτσι λύνονται τα πράγματα. Πρέπει να υπάρχουν όρια.

Ο γάμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις, μικρές, μεγάλες διαφωνίες. Αν θέλεις να κρατήσεις μία σχέση κατά το δικό μας καταστατικό της οικογένειας, πρέπει να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια και τα πράγματα θα πρέπει να λύνονται εν τη γενέσει τους. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε τυχεροί γιατί κάνουμε μία προσπάθεια να κρατιούνται οι ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα σταθερό και ήρεμο περιβάλλον. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τσακώνεται, θέλω να λύνω τα προβλήματα με τον διάλογο.


Πηγή