Κώστας Χατζής: Οι γιοι μου έκαναν 4 χρόνια φυλακή επειδή είναι αντιρρησίες συνείδησης & Μάρτυρες του Ιεχωβά

October 25, 2023

Κώστας Χατζής: Οι γιοι μου έκαναν 4 χρόνια φυλακή επειδή είναι αντιρρησίες συνείδησης & Μάρτυρες του Ιεχωβά


Διαφ.

Ο Κώστας Χατζής βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε στα κέντρα που τραγουδούσε και ορισμένα περιστατικά που τον πλήγωσαν και είναι δύσκολο να ειπωθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν» ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

«Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα…» σχολίασε ο Κώστας Χατζής.


Πηγή