«Είμαι 50 ετών και νιώθω 35άρης»: Η αλλαγή του Bo μετά το μπότοξ, η σχέση με 20 χρόνια μικρότερη & ο γάμος

October 25, 2023

«Είμαι 50 ετών και νιώθω 35άρης»: Η αλλαγή του Bo μετά το μπότοξ, η σχέση με 20 χρόνια μικρότερη & ο γάμος


Διαφ.

Ο γνωστός ράπερ Bo, σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» μιλά για το botox, τον Νότη Σφακιανάκη και πολλά άλλα.

Το νέο τραγούδι του ράπερ ήταν συνεργασία με τον λαϊκό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως επρόκειτο για μία πολύ αυθόρμητη συνεργασία, με έναν επίσης πολύ αυθόρμητο άνθρωπο.

Αναφορικά με την απόσυρση του Νότη Σφακιανάκη από την μουσική σκηνή, ο Bo δηλώνει: «εμένα μου λείπει από τον χώρο. Γιατί, ο Νότης για εμένα ήταν ένας άνθρωπος που μου έδωσε απλόχερα πολλά. Επέλεξε δύο τραγούδια μου. Κάναμε ένα ντουέτο μαζί. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά πλέον δεν τον βρίσκει κανείς. Προφανώς είναι επιλογή του».

Bo

Για το «Survivor All Star», ο καλλιτέχνης δήλωσε: «θεωρώ ότι το “Survivor All Star” ήταν μία σαπουνόπερα. Ποιος πήγε με ποιον, ποιος κοίταξε ποιον… έχει φύγει από τα δρώμενα που γνωρίσαμε στο Survivor του 2017 που ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι επιβίωσης».

Επιπλέον, ανέφερε πως όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, κουμπάρος επρόκειτο να ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. «Ο γάμος κράτησε δύο χρόνια. Την ημέρα του γάμου πέρα από ότι δεν μου έκανε το σακάκι δεν ήρθε ποτέ ο κουμπάρος που ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. Ο “φανταστικός” κουμπάρος. Μιλήσαμε μετά από καιρό, τα ξεκαθαρίσαμε και τα βρήκαμε. Του είχε τύχει κάτι.»

Για το εάν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ο Bo απαντά ότι: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω πατέρας. Αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το στήριγμα μου είναι ο Θεός. Έχω τον Θεό πάντα μέσα μου, σε οτιδήποτε κι αν κάνω και βρίσκω πάντα τον λόγο που κάτι συμβαίνει χάρις σε αυτό».

Αναφορικά με τα social media, ο τραγουδιστής αναφέρει πως δέχεται φλερτ και απαντά ευγενικά και ανθρώπινα. Για τις σχέσεις του, αναφέρει πως η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας ήταν όταν: «Ήμουν σε σχέση με κοπέλα 20 χρόνια μικρότερη από εμένα».

Bo

Τέλος, για την ηλικία του και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει: «Νιώθω ότι είμαι ένας 50άρης στα 35 του. Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Κάνω baby botox, μου αρέσουν οι άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους. Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο γοητευτικός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή