«Αν το έκανα εγώ αυτό θα με συλλάμβαναν on air στην εκπομπή»: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Ζαρίφη

October 26, 2023

«Αν το έκανα εγώ αυτό θα με συλλάμβαναν on air στην εκπομπή»: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Ζαρίφη


Διαφ.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό,” σχολιάστηκε ένα απόσπασμα από τη σειρά “Οδός Ζαρίφη 2,” στο οποίο η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε τα μέτρα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε μια έντονη αντίδραση σχετικά με το γεγονός αυτό.

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα όσα είχε πει

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα του έπαιρνε τα μέτρα και αναφώνησε: «Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα:

Μετά το εν λόγω απόσπασμα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε. Εγώ την έχω δει μία φορά σε μία παράσταση και είναι πολύ ταλαντούχα. Και γύρισε και είπε ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου… Και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου. Αυτό εδώ πραγματικά… Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει εισαγγελέας άτομο να με συλλάβει στον αέρα. Για να λέμε και να καταλαβαίνει ο κόσμος… Εγώ δεν λέω να συλλάβουν την Κατερίνα, ήταν χιούμορ. Αισθητικά σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Θα περάσει έτσι, δεν θα γίνει κακός χαμός. Είναι συμπαθής περίπτωση.»!

Και είπε σε έντονο ύφος: « Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς. Να καταλάβει ο κόσμος γιατί αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η εκπομπή παίζει στις 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου…».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: