«Μετά από 18 χρόνια γάμου, ερωτεύτηκα τον κουμπάρο μου – Είμαι να τρελαθώ», Ο Χαράλαμπος εξομολογείται

October 26, 2023

«Μετά από 18 χρόνια γάμου, ερωτεύτηκα τον κουμπάρο μου – Είμαι να τρελαθώ», Ο Χαράλαμπος εξομολογείται


Διαφ.

Η ιστορία του Χαράλαμπου είναι πραγματικά απίστευτη. Μετά από 18 χρόνια σταθερού γάμου, ο Χαράλαμπος βρήκε τον εαυτό του να ερωτεύεται τον κουμπάρο του. Είναι μια κατάσταση που κοντεύει να τον τρελάνει, καθώς αντιμετωπίζει έντονα συναισθηματικά διλήμματα. Παρακάτω ακολουθεί η προσωπική του εξομολόγηση.

Η ιστορία του Χαράλαμπου: Μια προσωπική εξομολόγηση

“Με λένε Χαράλαμπο και είμαι 49 ετών. Έχω γεννηθεί και μένω στην Θεσσαλονίκη.

Είμαι παντρεμένος με την γυναίκα που, εδώ και 18 χρόνια. Εκείνη είναι 6 χρόνια μικρότερή μου.

Απο τον μέχρι τώρα πετυχημένο γάμο μας, έχουμε 3 παιδιά. Εδω και λίγο καιρό η γυναίκα μου δεν με ελκύει και τόσο πολύ ερωτικά, παρόλο που είναι μια όμορφη γυναίκα. Περπατάει στο δρόμο και συνεχώς την φλερτάρουν.

Ξαφνικά πριν τρεις μήνες, αρχές καλοκαιριού, κάναμε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του κουμπάρου μας. Δεν ξέρω πως συνέβη και ακόμα απορώ, άρχισα να τον βλέπω ερωτικά.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα άλλη μια ερωτική σχέση με άντρα σε ηλικία 27 ετών. Απο τότε όμως ποτέ δεν ξαναείδα ερωτικά κάποιον.

Ήρθαμε σε ερωτική επαφή με τον Τάσο, τον κουμπάρο μας, όταν πήγαμε οι δυο μας για βραδινό μπάνιο στην παραλία. Απο τότε βρισκόμαστε τακτικά και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας.

Δεν ξέρω πως έγινε όλο αυτό. Δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω να είμαι με την γυναίκα μου και την οικογένειά μου, ενω ερωτικά με εκλύει ένας άντρας και μάλιστα ο κουμπάρος μας.

Είμαι σε ενα μεγάλο αδιέξοδο… Είμαι σε απόγνωση….

Πρέπει να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό.

Νομίζω οτι έχω μεγάλο πρόβλημα. Θέλω κάποιος να με βοηθήσει…”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: