Ζόρια για την Ελένη Μενεγάκη, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

October 30, 2023

Ζόρια για την Ελένη Μενεγάκη, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί πολλές φορές πρόταση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να πάει στην εκπομπή του, αλλά συνεχώς αρνείται.

Μάλιστα, το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι γιατί στον Θέμο Αναστασιάδη πήγαινε και όχι στη δική του εκπομπή.

Δεν είναι, όμως, μόνο η γκρίνια του εν λόγω παρουσιαστή, αλλά και τα όσα έγραψε, την περασμένη Πέμπτη, η Ντέπυ Γκολεμά, για την Ελένη Μενεγάκη.

Η κριτική της Ντέπυς Γκολεμά για την Ελένη Μενεγάκη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στην «Απογευματινή» «Όσον αφορά το δεύτερο θέμα, η Ελένη είπε: Ποιος είναι αυτός που θα την κρίνει αν μία – δύο χρονιές δεν πάει καλά; Κυρίως τα πρόσωπα της τηλεόρασης χρόνια τώρα κρίνονται από άλλους και όχι μεταξύ τους. Αυτό είναι νέο φρούτο. Και μάλιστα άγουρο. Ανάλογα με την αξία του καθενός έρχεται και η κρίση. Και όταν στον κρινόμενο αρέσει να του λένε διαρκώς πόσο καλός είναι, έτσι θα πρέπει να μάθει να σέβεται και το αντίθετο όταν συμβεί. Για κάποιο λόγο βέβαια…».

Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη στα έντυπα μέσα

Και συμπληρώνει «Επίσης, και αυτό δεν αφορά μόνο την Ελενίτσα, που ξέρει πόσο την εκτιμώ, όταν ζείτε μαζί με τα έντυπα μέσα, τροφοδοτώντας τα με τις ζωές σας, θα πρέπει να τα κάνετε “παρέα” και στα δύσκολα. Δηλαδή όχι τα δικά μου, δικά μου, και τα δικά σου, πάλι δικά μου».

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν έγραψε ότι εξαιρείται η Μενεγάκη από την κατηγορία εκείνων που τροφοδοτούν εφημερίδες και περιοδικά με τη ζωή τους και σημείωσε ότι δεν αφορά μόνο την Ελένη, αλλά και άλλους, αλλά και την Ελενίτσα, διαμηνύοντας «είμαστε πολλά χρόνια μαζί, σε άλλους δρόμους και θυμόμαστε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: