“Σκότωσα τη μητέρα μου”: Η ανατριχιαστική ομολογία του 13χρονου δολοφόνου, «παγώνει» το αίμα

October 30, 2023
Εξολόθρευσα την μητέρα μου: Η ανατριχιαστική παραδοχή του 13χρονου δολοφόνου, προκαλεί ανακοπή του αίματος.

Σκότωσα τη μητέρα μου: Η ανατριχιαστική ομολογία του 13χρονου δολοφόνου, παγώνει το αίμα


Διαφ.

Ένας 13χρονος μητροκτόνος από τη Φλόριντα, σκότωσε τη μητέρα του, η οποία κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδερφή του και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του.

Ο μητροκτόνος κάλεσε στην γραμμή έκτακτης ανάγκης 911, ώστε να ομολογήσει ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα του, ενώ εκείνη κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδερφή του και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του.

Ο Ντέρεκ Ρόζα αντιμετωπίζει κατηγορία δολοφονίας πρώτου βαθμού για τη δολοφονία της μητέρας του, όπως αναφέρει η Εισαγγελία του Μαϊάμι-Ντέιντ, όπως υπογράμμισε το WSVN.

Θα δικαστεί ως ενήλικος, αλλά δεν παρευρέθηκε στην πρώτη δίκη, προχθές, Παρασκευή, όπως επισημαίνουν τα δημοσιεύματα.

Ο έφηβος κάλεσε στην Αστυνομία, στις 12 Οκτωβρίου, προκειμένου να αναφέρει ότι μόλις είχε δολοφονήσει τη μητέρα του, Irene Garcia, στο σπίτι τους, στη Hialeah και φέρεται να είπε ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες της 39χρονης και τις έστειλε στους φίλους του.

Ο 13χρονος μητροκτόνος κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε το φρικτό έγκλημα

Έβγαλα φωτογραφίες και το είπα στους φίλους μου. Είναι κακό αυτό; Είναι νεκρή. Υπάρχει αίμα σε όλο το πάτωμα. Αυτή τη στιγμή, έχω το όπλο μαζί μου. Επρόκειτο να πυροβολήσω τον εαυτό μου, αλλά δεν ήθελα. Δεν ήθελα… Υπάρχει ένα μαχαίρι στο δωμάτιό μου και ένα όπλο στο σαλόνι φέρεται να ομολόγησε κατά τη διάρκεια της κλήσης 18 λεπτών, η οποία έληξε όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του.

Ο πατέρας και η γιαγιά του εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ανηλίκων και όπως τόνισε ο πατέρας του, Χοσέ Ρόζα, στην ακρόαση είναι πολύ λυπηρό που συνέβη αυτή η τραγωδία, αλλά αυτό το παιδί είναι πολύ ταπεινό, πολύ ήρεμο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα συνέβαινε ποτέ, αναφέρθηκε στο Local 10 News.

13χρονος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: